LJBC Court Of Praise

TDL were engaged to develop a landscape concept plan to address a series of interventions that aimed to address the schools objectives for the middle high area. The most significant aspect considered for this appointment was conceptualising an external courtyard that adjoined an existing performing arts building in the centre of the school. Additionally, the central axis through the school lacked definition and sense of arrival which truncated with the administration building. Our brief was to accentuate the address of the admin and define the graduation walk which leads to the newly designed court of praise.

Location

Joondalup

TDL Services

Sketch Design
Design Development
Council Approvals
Contract Documentation
Contract Administration
Irrigation Documentation

You Might Also Like