Swanbourne Project 2

The brief called for a simple, relaxed design that would utilities and incorporate the sloping aspect of the garden. The existing swimming pool no longer fulfilled their needs, and they required a new location of a deep concrete pool that considered the views and functionality from inside and relationship to alfresco and new turfed areas. In order to overcome the 2m level change across the site, a level terrace was created in between the upper level and garage level for a new pool to be installed. The pool is the focal point of this garden renovation. It creates a functional space that utilizes the level change to its advantage removing the need of a pool fence near the garage.

Location

Swanbourne

Year

2017

TDL Services

Design
Design Documentation
Sketch & Concept Designs
3D Renders
3D Animated Tour
Construction
Site preparation
Earthworks
Planting
Paving
Reticulation
Structures
Fencing
Lighting
Pool scope
Concrete Pool
Isolation Fencing
Planting
Maintenance
Horticultural Services